Vardagsnjutning


Hmm.. man får inte ens ha spikmattan ifred;-P Lite kul är det att Viking gillar att gnussa magen mot den:-)
Jag älskar min spikmatta och sitter ofta i den på dagarna.

Att gå i skogen och plocka svamp är också en njutning jag klarar av nu:-) Jag kan inte äta den själv, men gubben, barn och vänner blir glada när de får:-) Själv får jag njuta av skogen.

Mmm... Vem njuter inte av satsumas nu:-) ? Så goda!

Vildvnets vackra höstfärger... Behövs ord?

Nä, nu ska det i korgen rensas och torkas.


En annan njutning är utlottningar:-) Jag är med i dessa nu:

Det är Johanna med den mysiga bloggen Njutbara ting som har fredagsmys:-)

Och Susanne som inreder Lantligt.
Två fina bloggar att njuta av.

Njut nu av alla fina stunder på dagarna!
Varma höstkramar♥

Nu är det lördagsmys..


Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag:-)

Kramar och tack alla fina!

♥KRAMPå rätt väg:-)


Först av allt:TACK!!! Så många varma hälsningar, tankar, kramar, kort, hjälp, mail, sms, vackra blommor och teckningar mm jag fått ta emot de senaste veckorna. Det har verkligen betytt mycket för mig.

Trots att mitt humör ofta påminner om det vanligaste vädret just nu, så börjar det kännas bättre. Som tur är behövs ingen operation:-) Det känns bara så skönt. Men fy så svårt det är att fatta att man inte kan det man vill! Kan inte använda höger i stort sett och vänster har jag ju ett 12% handikapp i redan...men det går. Man får ta en dag i taget. Jobbigare har varit att ta in att dottern har fått livmoderhalscancer... Man vill verkligen inte att ens barn ska behöva uppleva något sådant. Inte någon tråkig sjukdom eller olycka alls! Det positiva är att det inte är dödligt och att hon får fantastisk hjälp av kunnig personal. Det negativa är allt hon måste utstå. Men som jag sa till henne, vilken tur den sitter i livmodern och inte i hjärnan.....

För att inte bli tokig har jag försökt göra något ibland iallafall;-P Men aldrig har det tagit så lång tid att skära äpplen i bitar. Ha ha, oj vad jag fick kämpa. Men nu är en laddning äppelmust på gång i köket. Söte Melker kom hem i fredags och hjälpte mig koppla in internet igen och plocka in äpplerna. Det är tur man har snälla människor runt om som ställer upp när det krisar.


Har ni provat dessa? Det är plommon som ser ut som körsbär:-) Körsbärsplommon stod det på etiketten när vi köpte trädet. Maken gillar dem skarpt. Tycker de är söta och på våren när trädet blommar är det helt underbart!

Ska nu vila upp mig så jag kan titta in hos er övriga och se hur ni har det.

Sköt om er!
Stor varm kram♥

RSS 2.0