Tankar till Norge


Hur kan detta bara ske.... Känner sån sorg för vårt systerland.
Alla dessa ungdommar... VARFÖR????


Egoist som man är började man ringa runt bland släkt och vänner för att höra så just de mår bra.
Jag var lyckligt lottad..

Kramar♥


Semester på många vis

Ja, jag har nu avverkat 3 veckor av min ledighet. Njuter av fulla drag :-) Första dagen jag är in på bloggsidorna... Det är så att min kamera har dött så då är det inte lika kul att hålla på...

Blir ju inte samma sak med mobilkameran...
Men bild på morgonens bukett bjuder jag på;-)

Vi gör ingen större tur i år på semester utan är hemöver och göra lite kortare svängar bara. Kommer nog i allafall att bli en liten Skellefteå tur i samband med fotboll samt en Ikea sväng;-)

Maken ska uppträda på stora Nolia med Revygänget den 7 aug. Det ska bli kul.

I går var vi i Kvarnbyn och hälsade på vänner, hamnade på auktion och jag gjorde lite fynd. Fina olika glasfat som jag redan hunnit använda. Det är ju så vackert med gammalt glas.

Tycktes ju göra så bra affärer på midsommarauktionen här, (väldigt fin tillbringare och massa vackra glas bla)men tyvärr gick det mesta sönder innan jag hunnit diska upp det:-( Liten olycka, men inte från mig. Tur det är döda ting och att inte människor gjorde sig illa istället. (Nog för att jag fick fick ett mms med ett plåstrat finger;-p)


Ja, vad gör jag annars i sommar...? Jo, läser böcker, Elisabeth Nemerts, Carin Gerhardsen, Anna Janssons, Marie Jungsteds och Viveca Stens senaste böcker. Pysslar i trädgården och rensar, rensar och rensar inne. Blivit många kassar till Myrorna och sopåtervinningen. Men sånt känns också skönt.

Vi har ju haft gudomligt bra väder. Jag har ju till och med BADAT! Men så blev det också oväder sen.... Idag har jag rensat hjortron för fullt. Det är ju dessa tider nu. Behövs nu när man har tre ungdommar som vill att mamma ska koka saft och sylt så de har hemma hos sig;-) Så det är bara att ge sig ut och fortsätta plocka bär. Här är det mest hjorton, åkerbär och hallon som går. Jordgubbar är mest till dessert och saft.

Nä, nu ska jag inte "surra" ihjäl er mer. Ser fotbollen undertiden så jag ska nu koncentrera mig på den och skälla på Dennerby som inte plockar ut Forsberg och sätter in Jacobsson...

Sköt om er och NJUT av sommaren.

Stor kram♥RSS 2.0