Salt och söttKändes ganska trevligt att komma hem på fredagskvällen.
Grannfrun kom med massa paket och gissa om det värmde:-)
Gott var det också! Dessa salta skorpor med västerbottensost var helt suveräna.
Försöker nu hitta ett bra recept så jag kan baka egna.En söt härligt vårig duk med ljuslykta och servetter fanns också i paketet.
Nä, jag fyllde inte år.Så nu känns det mycket mer vårigt i köket trots att det snöade för fullt i gårLördagen tillbringades med fikakorg på fotboll. Utomhus premiär!
Vi hade tur och fick sitta i lä med en värmande solen mot oss. Underbart!
Att tjejerna dessutom vann gjorde det inte sämre... Har plockat in lite vår också. Fint med kvistar som börjar spricka upp:-)
Hann med en loppistur i helgen också men tyvärr blev det inga direkta fynd.
Är bland annat på jakt efter två fina gamla tallrikar, ljusa med blommor i något rosa.
Men, den som söker skolen finna... ;-)

Ha det riktigt gott!

Massor av Kramar ♥Många känslor


Jag är verkligen inte aktiv här numera... Tiden bara rusar förbi och tankar, jobb, livet  mm försvinner i ett  totalt noll! Finns många tankar och funderingar i mitt huvud nu... Men i bland är ju livet så här. Bara att gilla läget. :-P
Att vi nästan blivit barnlösa hemma borde ju göra att det fanns mycket tid över men i stället är det nästan så att gubben som man varit tillsammans med i 29 år, han ska man lära känna på nytt... spännande men även lite kufiskt;-)
Men i kväll är han på hockey i Skellefteå (jo, han föredrar dem framför UmeLöven) och jag umgås  med mig själv. Ja, Viking är ju hemma med mig så klart. När han inte är ute och leker med grannkatten Munken. Han verkar annars  fått mani på pennor... ser även ut att ha börjat med Sudoku.. Klok katt! Hi hi


Skaffade mig en till "kärlek" förra veckan.. visst är det ok att skaffa en som håller en i form...;-P

Jo, jag skaffade mig en Crosstrainer.
Tar en halvtimme till stan och lika länge tillbaka hem, när man då jobbar sent mest varje kväll blev träningen bortprioriterad. Detta gör i sin att värken i kroppen eskulerar. Så nu fick det fick bli så.  
Vi kommer väl knappast att bli spänstiga och smala familjen, men åtminstone kanske den lite mindre otränade...
Skönt att kunna träna lite nu och då, spec innan man går till jobbet eller under tiden man har maten i ugnen.
Sen finns ju skidspåren och solen kvar ute, för det ena utesluter ju inte det andra. :-)
Nu står den i tv-rummet, men så fort jag fått undan i "barnens" all-rum ska biblioteket upp och då blir det ett träningsrum vid grovingången... En dag..... Det är mycket som ska ske "en dag"...Känner i dag stor tacksamhet till att jag har underbara kollegor, bra chef och ljuvliga och spretiga barn att jobba med. Ren luft att andas, solsken, fantastiska vänner samt en familj som betyder allt.
Känner mig väldigt priviligerad.


Hoppas fler har lika stor tur som jag:-)
Passar på att avsluta innan internet som vanligt lägger av några timmar per kväll... så jobbigt när allt man skrivit försvinner;-P

Tror ni man någonsin verkligen kommer i kapp med livet?

Varma kramar!

RSS 2.0