Fredagskram

Börjar med att skicka en stor varm fredagskram till alla underbara människor♥
Tack för att ni finns och förgyller alla dagar. Ingen nämnd och ingen glömd!



Ja, som synes så jobbar vi på här hemma. Gubben bytte tak på altanen förra veckan. Just som jag tagit bilden började det sippra från regnet... Tur nog hade jag sett molnenen och skyndat mig fram med en massa duschdraperier:-) Nu är det i stort sett helt tömt, (hur han nu kunde komma på att börja riva innan...) och ene sonen har målat ett varv inne på panelen. Ska bli underbart med ett ljusare uterum. Vill ha det vitt, vitt, vitt!
Passar nog på att göra en riktig utrensning också.... Smida medans järnet är varmt:-)

Hoppas verkligen vi ska hinna få klart innan midsommar.... Håll en tumme:-)



Visst är Körsbärsplommonträdet underbart!
Har fått njuta av det en dryg vecka, men nu är det över....:-(


Tur jag har dessa ljuva bilder, kan nästan känna doften....

Igår hade vi sommarfest med barnen och föräldrarna på en badstrand i närheten. Underbart väder med strålande sol och värme. Många barn badade, huvva! För vattnet var verkligen inte varmt... Själv vill jag helst ha minst 26 grader för att hoppa i ...

Vi på jobbet fick en underbar gåva av föräldrarna.
Tusen tack, ni är ju bara så underbara!



Ser verkligen fram emot det, ska bli en fantastisk och lärorik kväll:-)

Gruvar nu för sista arbetsveckan...jag tycker det är jobbigt när barnen slutar...gråter floder när jag "kramar av dem". Ändå finns de ju nära och man träffar dem lite nu och då. Förstår inte varför jag ska vara så "blödig"...

Vi hade föresten en jättetrevlig tur med studiebesöken på Emilia öst/väst och Stella Nova. Tänk så kul det vore om arbetslagen kunde åka iväg så här varje år. Bra för arbetsgruppen. Man får ju även så mycket med hem i bagaget till barnen på jobbet...:-)
Ikväll ska vi också ut med jobbet, men nu är det den årliga sommarmiddagen för hela rektorsområdet. Italiens buffé :-) Mmmm!

Nä, nu ska här fortsätta jobbas.
Hoppas ni har det gott!

Stora varma kramen♥

Välkommen ljuva juni

Det var en dag jag kom hem från jobbet och undrade vem som slängt något konstigt i soperna...eller var Viking sjuk och gjort något på golvet.....? Eller var det sonens skor som luktade? (fotbollsskor kan verkligen stinka!)
Jag gick runt och försökte komma vad det kunde vara. (ja, ibland undrar jag också om jag verkligen är så smart som jag tror;-P)

Efter en stund när jag slängt sopor, vädrat, röjt mm och doften ännu var kvar så tändes ett liljehomens och jag tittade mot fönstret. Jodå, den blommade! Inte alls som jag fått se bilder men ändå. Snabbt slängdes blomman ut i uterummet och har sen fått bo där. Betydligt mer luftigt där:-)
Blev faktiskt väldigt besviken på  blomman, inte alls så märkvärdig och den blommade en kort stund. Ska nu gräva ner den i en kruka och se om det blir så vackra blad som säljaren sa. Kanske jag blir nöjdare så....


Annars har här varit en ganska "rörig" och orolig tid. Två av barnen har separerat och flyttat hem. Visst är det mysigt i sig med att ha barnen hamma,  men det blir en ganska stor omställning. Hjärtesorg är ju aldrig heller rolig:-( Om det ändå var så enkelt att man bara tog fram Karlssons klister och lagade det.... 


Roligt är det däremot i trädgården:-) Där är jag så mycket tid som bara finns över.
Skönt sitta ute på kvällarna och bara rensa tankarna och skola ut plantorna.


På söndag är vi några från jobbet som tillsammans med personal från Hissjö förskola ska på studieresa till Västerås och Stockholm tre dagar. Ska bli spännande. Hoppas vi får många inspirerande tankar av besöken. 


Lillhjärtat Elvira har hunnit söpas också. Hon var så glad och go hela dagen:-)
Nog är mosters lillhjärta bra söt:-) Ja, ja...gammelmoster då, men det låter ju så djuriskt gammalt:-(

Så det har ju inte BARA varit tråkigheter;-) Trots orosmoln som hänger över lite varstans just nu.
En husvagnshelg satte även den guldkant på tillvaron.
Skickar en stor varm kram och tack tilll er som hört av sig. Jag har helt enkelt inte orkat med mer än "dagen" ett tag. Det är ju så här i livet ibland. Det är ömsom upp och ömsom ner.... Nu hoppas jag det ska vara mycket upp ett tag:-)



Undra hur jag ska ta skylten Lillgrisen kom hem med till mor.... Ha ha, verkar som dom känner mig:-P


Sköt om er och ta för er av sommaren som nu är på intågande!

♥Kramar♥


RSS 2.0