Hoppsan!


Kändes lite konstigt att det var så vitt i morse när jag gick ut.

Men det kändes samtidigt lite mysigt;-)

Men i brevlådan hittade jag denna tidning... Snacka om att man får julkänning:-)

Nu är det inte länge kvar tills jag kan börja advents pynta:-)
Har hittat igen min inspiration, men tyvärr kan jag inte göra allt jag vill... Har lite svårt att förstå det bara;-P
Förra helgen kom Melker hem och hjälpte mig bära upp alla böcker( jo,jag äger några hundra...) till allrummet uppe. Nu ska jag bara fixa till där. Har bara inte orkat göra så mycket än än. Började jobba 50% i veckan, underbart kul men det känns i axeln/armen.(Gör detpå eget bevåg, är igentligen sjukskriven 100%) Längtar för mycket till kollegor, barnen och "närvaron". Ont har ju oavsett om jag är hemma eller på jobbet....
Men lite småpyssel har det blivit  av olika slag och en Ikea resa så jag kunde köpa hem fler bokhylledelar:-)

I kväll har allt vitt försvunnit, men det kommer nog snart mer. Blir ganska mysigt ute...Bara det inte kommer så mycket.....

Har ni börjat fundera på advetnspyssel? Det kulle vara kul med lite nya ideér....
Hoppas ni njuter ika mycket som jag av livet;-)

Varma stora kramar♥


Inspiration, vart tog du vägen?


Ena dagen full av skapar lust och sen... :-( Tappade den någonstans efter vägen, hoppas jag snart hittar igen min inspirtion.
Visst är det konstigt att den försvinner som mest nu när jag har som mest med tid? Eller är det för "att göra listan" håller på bli allt för lång.... Jag håller verkligen att på bli tokig av att inte kunna göra det jag vill utan att ständigt be om hjälp. Är ju som van att "bra kvinna reder sig själv" :-)

Känner mig typ så här;-P (tror Viking har spunk på denna bild...)Hade en väldigt spännande helg. Älste sonen spelar i Flurkmarks herrlag och de hade kvalspel upp till div 4 i lördags. De låg under med 3 mål efter matchen i Myckle förra helgen, och i fulltid hade de nu tagit igen det så först blev det förlängning, den straffar...först efter andra straffomgången kunde vi skrika ut glädjen:-) Tror jag hade minst sju hjärtsnörpar under matchen... Men kul va det och jättekul för killarna. Ett av mina trevligaste nöjjen är ju att följa våra härliga fotbollslag:-)

Nä, snart ska jag åter till jobbet. Öppnade i morse men nu ska vi ha avdmöte. Skönt när vi kan hinna ha det på eftermiddan. Man är ju lite trött efter ha varit uppe sen halv 4...

Ska passa på att leta lite efter den tappade insirationen efter vägen... Föresten, har ni överskott så skicka lite till mig:-)

Stora kramen♥


Så var det dax

Japp, nu har jag gjort vå timmar på jobbet:-) Börjar som smått med 25 %. Känns som jag bara gått dit och vänt... Men jag måste nog inse jag bara är människa och inte klarar mer till att börja med. Nu sitter jag med värmedyna i spikmattan och vilar:-p   Men så djuriskt roligt att vara med barnen igen! Har sagt det förut och säger det igen, jag har världens bästa jobb:-)

Helgen tillbringade vi med camping. Hade hur mysigt som helst:-) Tyvärr skulle gubbarna förstöra luften med att äta surströmming...:-(
Men jag och Pia njöt av goda pajer och höll oss på vår kant.

Som synes är gubben helt lyrisk.

Vi hade fantastiskt tur med vädret så det blev även minigolf under lördagen. Gick bättre än jag trodde, vilket kändes ganska bra.

Annars då, jo jag har börjat göra lite höst här hemma.

Alltid lika roligt att plocka fram dukar man fått från tidigare generationer.

Det är något spec med dem, vackra handbroderade stygn som det känns mycket kärlek i.

Det sista blommorna innan frosten kommer plockas in. Bäst att skynda att njuta av fägringen.

Påtal om fägring, har ni sett armbanden Lindex säljer till förmån av Bröstcancer forskningen?
JÄTTE snygga! Jag har köpt mig ett samt några att ge bort:-)

Jag betalar gärna 75 kr för ett snyggt rosa armband! Ännu roligare när det är ett så bra ändamål.Nu ska jag se vad ni övriga haft för er sen sist:-)

♥Varma kramar och mycket kärlek♥


RSS 2.0